Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

A Billingo lehetőséget biztosít számodra arra, hogy teljesen személyre szabott számla értesítő e-maileket hozz létre, ami passzol amelyek passzolnak a saját nyelvezetedhez, ezáltal partnereid számára egyedi értesítéseket küldhetsz ki.

...

.

Ha értesítéseket szeretnél létrehozni Bizonylataidról, válaszd a Beállítások menüponton belül az /Bizonylat beállítások/Értesítések bizonylatról menüpontot.

Itt tudod szerkeszteni a korábban felvitt értesítőket, ezen felül létre is tudsz hozni újakat. Ehhez alul kattints az Új értesítés gombra:.

...

A következő aloldalon Ekkor megjelenik a számla értesítő szerkesztésére szolgáló adatlap.:

...

Jelenleg magyar, angol és német nyelvű értesítések hozhatók létre. A további nyelvek esetén angolul küldjük ki az értesítéseket.

Törekszünk arra, hogy segítséget nyújtsunk neked a szerkesztésben, így előre kitöltött sablon levelet jelenítünk meg neked az összes nyelv esetén.

Minden értesítőnél szerkesztheted az alábbiakat:

  • Értesítő Értesítés neve: Ezen a néven jelenik meg az értesítési listádban a későbbiekben.

  • Bizonylat Bizonylatok típusa: Kiválaszthatod, hogy az értesítés normál bizonylatok vagy díjbekérők mely bizonylat - számla, díjbekérő, e-nyugta, árajánlat, szállítólevél, megrendelőlap, teljesítési igazolás, ügy - esetén kerüljön kiküldésre az értesítés.

  • Legyen az alapértelmezett: Ezzel a checkboxal tudod alapértelmezetté tenni az összes számládhoz és díjbekérődhöz a létrehozott értesítéstbizonylatodhoz az értesítést.

  • Értesítő tárgya: Ez jelenik meg a felhasználónál e-mail tárgyként. Mindhárom nyelv esetén külön blokkban szerkeszthető.

  • Értesítő szövege: Ezt a szöveget fogja látni az e-mailben a partnered . Mindhárom nyelv esetén külön blokkban szerkeszthető.

...

  • .

...

...

E-mail szövegben használható változók

A szövegtörzsben használhatsz különböző változókat. Egy értesítés az előre megfogalmazott szövegen kívül tartalmazhat dinamikusan, számlánként változó paramétereket.

...

Az értesítéseket lehetőség van Markdown nyelven formázni. A Markdown nyelv alap szintaxisa:

Vastag

**szöveg**

Dőlt

*szöveg*

Áthúzott

~~szöveg~~

Link

[név](http://)

Lista

* lista elem

H1

# Fejléc

H2

## Fejléc

H3

### Fejléc

Markdown esetén ha sortörést szeretnél, akkor két SPACE-el kell lezárni a sort az ENTER előtt.

...

Az előnézetet a rendszer megjeleníti számodra, az alábbi formában fog megjelenni a partnereid számára a levél. Természetesen a változóknál a rendszer a rögzített partnerhez kapcsolódó adatokat fogja megjeleníteni majd:

...

Info

A kiküldött levélben szereplő E-mail cím tájékoztató jellegű lehet a partnereid számára. Fontos, hogy ha a levélben szereplő “Üzenet küldése” gombra kattint a címzett, a válasz üzenet címzettje a Billingo fiókodnál megadott e-mail cím lesz.

ÚJDONSÁG: Angol és német nyelvű bizonylat értesítések

...