Adat- és profiltörlés

Adattörlés

A Beállítások/Adattörlés menüpont alatt lehetőséged van az eddigi bizonylatdataidat törölni, ha eddig tesztként használtad a fiókot, vagy más okból nem szeretnéd, hogy tovább őrizzük bizonylataidat.

Ha ezt az opciót választod, akkor minden addig létrehozott bizonylat, felvett partner, termék, stb. törlődik, tehát minden adatod el fog veszni.

Ahhoz, hogy adataid törlésre kerüljenek, kétszer meg kell adnod jelszavadat. A Törlés elnevezésű mezőbe pedig a „TÖRLÉS” szót kell idézőjelek nélkül beírnod. Az adatok törlését a Profiladatok törlése gomb segítségével véglegesítheted.

 

NAGYON FONTOS, HOGY EZ A MŰVELET NEM VISSZAVONHATÓ!

Profiltörlés

A fiókod törlésével az összes adatod, illetve a teljes fiókodat töröljük rendszerünkből. Ebben az esetben megszűnik a fiókhoz tartozó összes belépési lehetőséged is.

A fiók törlése után nincs lehetőségünk visszaállítani; a még el nem használt előfizetési díjat nem nem áll módunkban visszatéríteni. A profiltörléshez add meg kétszer a jelszavad, A Törlés elnevezésű mezőbe pedig a „TÖRLÉS” szót kell idézőjelek nélkül beírnod. Az adatok törlését a Profilom törlése gomb segítségével véglegesítheted.

NAGYON FONTOS, HOGY EZ A MŰVELET NEM VISSZAVONHATÓ!