Profil/Cégadatok

Ez az aloldal biztosítja számunkra, hogy adatainkat megadhassuk, és utólag is, bármikor szerkeszteni tudjuk.


CÉGADATOK
Az első mezőben adhatjuk meg cégünk, vagy egyéni vállalkozásunk nevét.

Azonnali fizetéshez szükséges QR kód generálás esetén a cég nevében csak a következő karakterek engedélyezettek: !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~áíűőüöúóéÁÍŰŐÜÖÚÓÉ

A webshop neve mezőben megadhatjuk webshopunk nevét, mely a Billingo alapértelmezett számlaértesítőjében a cégnév mellett zárójelben fog megjelenni. Ez akkor lehet fontos, ha a cégnév és a webshop neve teljes mértékben eltér, mert így könnyebben beazonosítják a vásárlók, hogy kitől kapták a számlát

Alatta adhatjuk meg címünket, szerkeszthetjük az irányítószámot, a várost, az utca és a közterület fajtájának nevét, a házszámot, stb.

Ezután adhatod meg céges vagy egyéni vállalkozói érvényes adószámodat a hivatalos formátumban, kötőjelekkel elválasztva (pl. 12345678‑2‑10).

A következő mezőben szerkeszthetjük/jelölhetjük meg közösségi adószámot; ezután pedig az alapértelmezett bankszámlaszámot, swift kódot és iban számot szükséges feltüntetni.

Itt adhatod meg, hogy cég vagy vagy adószámos magányszemély. Bejelölheted azt is, ha kisadózó, egyéni vállalkozó vagy pénzforgalmi elszámolású vagy, mely a számlán is meg fog jelenni (kivéve az ev.).


Ha itt megadod nyilvántartási számod/cégkegyzékszámod, az minden számlán szerepelni fog.

Ebben a menüpontban pipálhatod be továbbá a korai hozzáférés funkciót, így az elsők között láthatod a Billingo új fejlesztéseit.